Забута жінка (2017) всі серії

Мелодрама Забута жінка (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
1 апреля 2017
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
мелодрама, детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, детектив «Забута жінка (2017)»:

Через тиждень після того, як Сергій втратив близьку йому людину - батька, молода людина переживає новий шок. Він несподівано отримує лист від матері, яку всі родичі вважають давно загиблої. У посланні жінка розповідає, що його батько покинув її хвору на туберкульоз, три десятка років тому. Але вона знайшла в собі сили вижити і ось тепер, через багато років, вирішила знайти свого улюбленого синочка. Сергій був щасливий. Він зустрічає маму з розпростертими обіймами і приводить її в свій будинок.

Начебто все повинно складеться добре, але чомусь відносини новоспеченої свекрухи і невістки не склалися з самого початку. Дружина - Оля, чомусь не довіряє Валентині і вважає, що її поява тут не випадково. Щось приховує ця дивна жінка, яка так щиро зображує любов. Ольга намагається дізнатися правду, яка сталася в родині Коростильова 30 років тому. Для цього вона відправляється в місто, де народився Сергій. Ту інформацію, яку вона отримає, шокує її. Ясно тільки одне, їй терміново потрібно додому, що встигнути врятувати своїх близьких, але чи зможе вона вибратися з цієї смертельної пастки, в яку мимоволі потрапила? Чи встигне вона попередити улюблених про небезпеку?

Серіал Забута жінка (2017) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Забута жінка (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Забута жінка (2017) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Забута жінка (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Забута жінка (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Забута жінка (2017)