Викрадений

Фільм детектив «Викрадений »:

Головна героїня детективної драми, молода жінка Ніна, що важко переживає втрату коханого чоловіка. З того трагічного дня проходить рівно рік. Тепер невтішна вдова знаходить в собі сили переглянути речі чоловіка, в яких випадково натикається на флешку з дивною відеозаписом. Там якийсь хлопчик просив свою маму зробити все, як вимагають викрадачі, інакше вони загрожують розправитися з ним. Шокована побаченим Ніна починає пошуки того самого хлопчини. Вона навіть не припускала, що абсолютно не знала людини, з яким довгі роки жила під одним дахом.

Як виявилося, покійний багато, що приховував від неї, а вона про це навіть не здогадувалася. Настав час дізнатися всю правду. Чим глибше допитлива особа занурюється в чужі таємниці, ведуча її до мети, тим більше приходить розуміння, що обраний тернистий шлях лякає і в той же час вабить, своєю невідомістю. Увійшовши у смак куражу, вона не бажає зупинятися на досягнутому, тим більше, що поруч з'являється привабливий попутник, а разом не так страшно. Вийти чи у новоспечених напарників сил дійти до кінця і подолати всі труднощі та перешкоди?

Дивитися фільм «Викрадений » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Викрадений онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Викрадений дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Викрадений онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Викрадений (2020)