Грім серед ясного неба (2021) всі серії

Мелодрама Грім серед ясного неба (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
8 листопада 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Грім серед ясного неба (2021)»:

Незважаючи на юні роки, Валя вже встигла пережити багато трагедій. Одного вечора сталася одна з них: дівчину намагалися зґвалтувати. Але завдяки щасливому випадку поруч виявляється хоробрий молодик на ім'я Олексій, який рятує від лиха Валентину. Шокована дівчина з усіх ніг мчить геть від місця події і через страх від того, що сталося, навіть не встигає подякувати своєму захиснику.

А Олексій бачить жахливу картину: виявилося, він не розрахував сили і закінчив ґвалтівника. Незважаючи на шляхетність його намірів, суддя та прокурор не порахували його діяння як самооборону та призначили великий термін за вбивство. Цей вердикт прогримів для жертв обставин як грім серед ясного неба. Незабаром молодик потрапляє на нари. Проходить багато часу, перш ніж несправедливо засуджений вийде на волю і повернеться додому. Йому належить дізнатися багато жахливих подробиць про свою сім'ю. У тому числі про те, що кохана жінка його зрадила. Ці події різко змінюють характер героя та її ставлення до оточуючих. Через деякий час доля знову зводить чоловіка з Валею. Як складатимуться їхні взаємини? Чи чекає їх попереду щасливе та безтурботне майбутнє?

Серіал Грім серед ясного неба (2021) 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Грім серед ясного неба (2021)» онлайн всі серії

  • 80
Серіал Грім серед ясного неба (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Грім серед ясного неба (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Грім серед ясного неба (2021)