Катерина (2021) всі серії

Мелодрама Катерина (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
25 вересня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Катерина (2021)»:

Катя Клімова стала вихованкою дитячого будинку після того, як її тата посадили до в'язниці на тривалий термін за вбивство її мами. Ставши дорослою, героїня залишилася працювати в дитячому будинку. Але одного разу її звільнили, що стало несподіваним подією. Катерина змушена в терміновому порядку виїхати в незнайоме місто, де їй виділили житлоплощу. Але нова квартира, як з'ясувалося, зовсім не придатна для нормального життя. До того ж, знайти в невеликому населеному пункті в провінції роботу довго не вдається. Обставини складаються таким чином, що героїня виявилася без даху над головою і без засобів до існування.

Нещасну дівчину, яка виявилася в безвихідному становищі, рятує чуйна завідуюча місцевою лікарнею Віра Павлівна. Через деякий час Катя знайомиться з її чарівним сином на ім'я Вадим. Чоловік пропонує Климової працювати нянею в його родині. Провінціалка рада раптово посміхнувшись удачі. Але все виявилося далеко не так райдужно, як уявляла собі дев4шка. Чи зможе дівчина, на долю якої випало чимало випробувань, в кінцевому підсумку прийти до довгоочікуваного щастя? Які небезпеки, випробування і непередбачені події підстерігають Климову в її непросту долю?

Серіал Катерина (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Катерина (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Катерина (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Катерина (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Катерина (2021)