Краща подруга (2021) всі серії

Мелодрама Краща подруга (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
5 червня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Краща подруга (2021)»:

Життя Анни, здавалося б, безхмарна. Героїня має улюблена престижна робота. Кар'єра не стоїть на місці: дівчина перебуває в очікуванні підвищення. В особистому житті теж все в порядку. Радує люблячий чоловік Коля. Завжди можна душевно поспілкуватися з найкращою подругою Полів. Єдиний мінус - не вдається завести дітей з Миколою. Є ймовірність, що цю прогалину через деякий час буде заповнено. По крайней мере, прогнози лікарів позитивні. Доктора стверджують, що Анна може не боятися: у неї відсутні проблеми зі здоров'ям, які могли б стати перешкодою зачаття дитини. Просто треба не залишати спроб і сподіватися на краще.

Однак надії і взагалі щасливе життя руйнуються, коли відбувається страшна подія. Коля гине, потрапивши в дорожньо-транспортну пригоду. Іншим ударом для і без того вбитої горем Анни стає те, що вона дізналася про покійного. Виявилося, що зрадник вів подвійне життя. До того ж, з'ясувалося, що на роботі обіцяну вдові посаду віддають зовсім іншому людині по імені Олег, якого та ненавидить. Навіть турбота «вірною» подруги виявляється фальшивою. Щоб розібратися, хто є союзником, а хто - ворогом, дівчині необхідно покопатися в події п'ятнадцятирічної давності.

Серіал Краща подруга (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Краща подруга (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Краща подруга (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Краща подруга (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Анонси » Краща подруга (2021)