З ким поведешся (2021) всі серії

Мелодрама З ким поведешся (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
15 лютого 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама, комедія
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама, комедія «З ким поведешся (2021)»:

Інтелігентна і чуйна жінка на ім'я Марина живе щасливо. У неї є отримана в спадок від батьків квартира. Чоловік - надійний і сильна людина. До того ж, заможний банкір. Жінка присвятила себе коханому чоловікові. Заради нього навіть спинилася спілкуватися з друзями і закинула спроби робити кар'єру. Якось її улюблений і єдиний викликав шок у героїні, почавши розмову про намір розлучитися. В результаті найгірший сценарій реалізувався - розрив відносин стався. Обманутою і розчарувалася в житті героїні доводиться звикати до самотністю.

Одного разу сталася подія, яка змінила згодом тьмяну дійсність. Самотня жінка випадково збила на автомобілі незнайомку, яку, як з'ясувалося невдовзі, звуть Галина. Винуватиця ДТП змушена привезти жертву до себе в гості, щоб надати допомогу. Здоров'ю збитих машиною нічого не загрожувало. Учасниці аварії навіть подружилися. Галина дізналася про нещасливе кохання співрозмовниці і почала допомагати тій в облаштуванні особистого життя. При пошуках любові подруги зустрінуть чимало сумнівних і дивних залицяльників, Наживуться ворогів і спробують вирішити свої психологічні проблеми. Галина нерідко виховуватиме Марину, як власну сімнадцятирічну доньку.

Серіал З ким поведешся (2021) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «З ким поведешся (2021)» онлайн всі серії

  • 70
Серіал З ким поведешся (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися З ким поведешся (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » З ким поведешся (2021)