Механіка кохання всі серії

Мелодрама Механіка кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
15 березня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Механіка кохання »:

Анна і Валерій в шлюбі вже десять років. Оточуючим ця пара здається ідеальною. Нічого не віщує руйнування настільки міцних відносин. Але правда - страшніше. Чоловік володіє власним бізнесом, а частина виручених грошей витрачає на коханку. Його нічого не підозрюючи дружина всю себе віддає сім'ї і чоловікові, з яким безмежно довіряє. Одного разу підступна коханка переконує Валерія, що дружина йому зраджувала і син нібито не від нього. Повіривши в це, бізнесмен виставляє Анну на вулицю і пізніше розлучається з нею.

Частина, що залишилася без грошей героїня змушена влаштуватися на першу-ліпшу роботу - механіком в автомайстерню. Професія для тендітної жінки, звичайно, фізично складна, але чорна смуга в житті змушує приймати радикальні рішення. В автосервісі кинута жінка знайомиться з колегою, який пропонує їй заснувати свій бізнес. Також висловлює бажання побудувати романтичні стосунки і підтримувати самотню героїню. Однак Анна не може відпустити минуле і досі сумує за життя з колишнім чоловіком. Хто ближче серцю Анни - новий чоловік або Валерій? Чи буде вона прощати вигнали її бізнесмена і намагатися повернути старі відносини? Чи є їй сенс боротися за любов?

Серіал Механіка кохання 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Механіка кохання » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Механіка кохання 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Механіка кохання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Механіка кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Механіка кохання (2021)