Люся інтерн (2021) всі серії

Серіал комедія «Люся інтерн (2021)»:

Після тридцяти довгих років життя в шлюбі Людмила Жук залишається самотньою. Адже її чоловік кидає нещасну героїню заради привабливою коханки. Щоб перенести відчай, Люся вирішує внести докорінні зміни в своє життя і стати на шлях своєї мрії. Колись давно жінка хотіла стати лікарем, але обставини склалися так, що вона не закінчила інтернатуру. Незважаючи на свій поважний вік, п'ятдесятилітня Людмила має намір повернутися в медицину. В результаті ризикована Жук виявляється в суспільстві молодих фахівців, з якими їй належить проходити всі тяготи і позбавлення інтернатури на базі міської лікарні.

Звичайно, у Люсі на її шляху виникне чимало перешкод. Але вона хоче довести собі і оточуючим, що йти до своїх мрій ніколи не пізно. Героїню очікують глобальні зміни в характері, в погляді на життя. Вона плює на доводи песимістів, отримує в п'ятдесят років нову професію, повністю змінює оточення, займається тим, на що раніше не вистачало часу. Також Людмила Жук хоче показати, що вона є сильною жінкою, яка незалежна від чоловічої підтримки. Чи зуміє Люся-інтерн отримати щастя в нових життєвих умовах? Познайомиться вона з чоловіком, з яким можливо побудувати велику і чисту любов?

Серіал Люся інтерн (2021) 1- 37, 38, 39, 40 серія дивитися онлайн всі серії підрят 40 серій

Дивитися серіал «Люся інтерн (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Люся інтерн (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Люся інтерн (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Люся інтерн (2021)