Не обмани (2021)

Фільм мелодрама, детектив «Не обмани (2021)»:

У страшній дорожньо-транспортній пригоді розбився син Людмили, якого звали Володимир. Перед тим, як піти в інший світ, той встиг повідомити матір, що в нього народилася позашлюбна дитина. Вмираючий озвучив свою останню волю. Володимир хотів передати майно синові. У жертви автокатастрофи були незмінно натягнуті і навіть неприємні стосунки з матір'ю. Чоловік не впевнений, що жінка виконає його передсмертне прохання, тому наголошує: «Не обдури!». Незважаючи на холод у стосунках, звичайно, Люда зробить все необхідне з поваги до пам'яті сина. Вона відчуває відповідальність.

Незабаром героїня, яка втратила близького у страшній автомобільній аварії, починає шукати колишню кохану Володимира, а також його спадкоємця. У ході «власного розслідування» Людмила знайомиться з багатьма людьми, які входили в оточення Вови. Поступово жінка переглянула свої взаємини із сином і багато про що пошкодувала. Чи вдасться героїні знайти її позашлюбну дитину та дівчину, яка народила цього малюка? Що дізнається про Володимира Людмила і як зміниться її характер? Які небезпеки та одкровення очікують Люду під час спілкування з людьми з оточення загиблого?

Дивитися фільм «Не обмани (2021)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Не обмани (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Не обмани (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Не обмани (2021)