Розмінна монета всі серії

Мелодрама Розмінна монета  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
21 листопада 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Розмінна монета »:

Медперсонал пологового будинку бачив багато за свою практику і те, що вагітна жінка Емма на останньому терміні прийшла в лікарню пішки нікого не здивувало. Вже через деякий час породілля народила синочка. Пологи були важкими, і вона втратила багато крові, лікарі не сподівалися, що зможуть врятувати її. У пориві вдячності ослабіла мати зізнається жалісливий медсестрі Вале в тому, що завагітніла від Єгора, спадкоємця відомого злочинного авторитета Діда. Прийшовши до тями, Емма вирішує втекти з пологового будинку, щоб повідомляти коханому, про те, що у них тепер є дитина. Але зустріч так і не відбулася, автомобіль на якому під'їхав Єгор за улюбленою, вибухає. Новонароджений немовля залишається сиротою. Валя давно мріяла про дітей, а тут трагічний випадок сам підносить їй можливість усиновити дитинку.

Поговоривши з головним лікарем, вони приходять до висновку, що краще за все варто всім піднести більш просту легенду. Про те, що вона сама народила, щоб уникнути бюрократичної тяганини. Так вона і вчинила. Тим часом Дід, що перебував в жалобі за вбитим чаду, дізнається про те, що єдиним його кровною спадкоємцем став зниклий онук. Він відправляє своїх людей на пошуки хлопчика. Валентина взяла декретну відпустку, навіть не припускала, що за її крихіткою вже оголошено полювання. Першим несподіваним гостем виявляється сестра близнюк покійної Емми - Елла. Хитра авантюристка, яка прийшовши в будинок до медсестри видає себе за справжню матір і просить віддати малюка. Та розраховує непогано поживитися за рахунок племінника і продати його багатому дідусеві. Але господиня будинку відразу відчула щось недобре і відмовила в проханні. Тоді Елла викрала маленького і подала заяву в поліцію на Валю, що та вкрала дитину.

Серіал Розмінна монета 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Розмінна монета » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Розмінна монета 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Розмінна монета всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Розмінна монета онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Розмінна монета (2020)