Сила Віри (2013) всі серії

Серіал мелодрама «Сила Віри (2013)»:

Вірі недавно виповнилося тридцять років, але її заповітне бажання щасливого материнства, так і не здійснилося. Як би вона не хотіла останнього, доля була до неї сувора і не прихильна. Улюблений чоловік спочатку їх шлюбу втішав і підтримував улюблену сподіваючись, що все схаменеться. Але в його уявленні сім'я без дітей порожня і безглузда, що стає для нього аксіомою безвиході і дозволом для незліченних зрад. В кінцевому підсумку, що і слід було очікувати він зустрів іншу жінку, яка народила йому дитину, що змусило чоловіка брехати і жити на дві сім'ї.

У першому випадку його тримає жалість, в іншому прихильність і відповідальність. Віра, дізнавшись про все, що відбувається, не може повірити в те, що її близька людина так підло вчинив з нею і пробачити такого ніяк не може. Але дуже скоро станеться трагедія, яка змусить її переглянути своє рішення. У фатальний автомобільної аварії гинуть її колишній чоловік і його новоспечена обраниця, після чого народився немовля залишається сиротою. Віра вирішує всиновити малюка, підсвідомо розуміючи, що саме він став причиною її самотності. Чи зможе вона, впорається з цим почуттям і зрозуміти, що мати не та, що народила, а та що виховала.

Серіал Сила Віри (2013) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Сила Віри (2013)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сила Віри (2013) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сила Віри (2013) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сила Віри (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сила Віри (2013)