Життя без Віри

Фільм мелодрама «Життя без Віри »:

Головні герої драми юні студенти педагогічного Вузу: Вася і Віра. На перший погляд цих двох нічого не може об'єднувати, вони занадто різні. Він спортсмен боксер, який прагне свого ідеалу і Олімпу. Вона перша відмінниця на потоці. Але все ж вони закохані і вірять у прекрасне майбутнє своїх відносин. Правда спочатку хлопців зблизила вірна дружба і довіра, але дуже скоро вони розуміють, що відчуває щось більше, ніж дружню прихильність. Правда їх любов не всіх радує, є й такі, які б побажали розбити красиву пару, назавжди.

Близька подружка Віри по гуртожитку дуже заздрить їй і хотіла б опинитися на її місці. А так званий товариш нареченого Артур, незадоволений тим обставиною, що Василь пішов з-під його впливу і більше не є його «хлопчиком на побігеньках». А ще батько Артура вічно ставить йому його друга в приклад, який він молодець, заповзятливий і цілеспрямований. Хлопець втомився від цього і збирається розлучити коханих, розуміючи, що досягти свого зможе тільки обманом. Вийти у нього чи все ж чиста і безкорислива любов виявиться набагато сильніше підлості і дрібних інтриг.

Дивитися фільм «Життя без Віри » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Життя без Віри онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Життя без Віри дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Життя без Віри онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Життя без Віри (2016)