Інша особа

Фільм мелодрама «Інша особа »:

Віра - красива молода дівчина, вона заміжня за хорошою і доброю людиною Пашею. Одного разу, під час проведення хімічного досліду на роботі, відбувається нещасний випадок: колба з хімічними елементами вибухає і весь вміст потрапляє на Вірі особа. Дівчина опиняється в лікарні з сильними опіками обличчя і потребує дорогої пластичної операції. Чоловік Віри намагається зібрати необхідну суму, але вона виявляється занадто велика і врятувати обличчя Віри, немає жодних шансів. Несподівано для всіх, відомий хірург Максим Переяславський, пропонує свою допомогу, він готовий зробити операцію Вірі, абсолютно безкоштовно.

Максим зробив все що міг, операція пройшла успішно, от тільки дівчина отримала нове обличчя. Чоловік не впізнав свою дружину, він хотів бачити колишню Віру. Тепер в їх житті більше немає любові та взаєморозуміння і незабаром подружжя розлучаються. За красивою дівчиною почав доглядати Максим і зовсім скоро, вони стали жити разом. Але з часом, Максим перетворився з доброго та дбайливого людину в справжнього ревнивця, який став контролювати кожен крок Віри, роблячи її життя просто нестерпним...

Дивитися фільм «Інша особа » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Інша особа онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Інша особа дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Інша особа онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Інша особа (2008)