Про Віру (2020) всі серії

Мелодрама Про Віру (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
13 января 2020
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Про Віру (2020)»:

Довірливою і юної Вірі занадто рано довелося подорослішати, після трагічної загибелі її батьків. Тепер вона розривається між навчанням, підробітками і турботою про брата підлітка. Сестра щосили намагається замінити хлопчикові – матір, і батька, але, схоже, у неї це не завжди виходить. Вона відповідальна дівчина і не з тих, хто пасує перед труднощами, але часом відчай бере вгору. Одного разу героїня випадково знайомиться з привабливим чоловіком і успішним бізнесменом Максимом, який дуже швидко стає рідним для Віри, її опорою, диханням і любов'ю.

Наївна дівчина повністю довірила свою доля коханого. Дурненька так насолоджувалася романтикою і рожевими окулярами, що не помітила, як опинилася в епіцентрі ретельно продуманої злочинної афери. Макс вміло провертає шахрайську схему, за яку тепер відповідальність повністю лягла на нічого не підозрює Віру. Ось ціна палкої пристрасті, безконтрольності. Коханий зникає у невідомому напрямку, а обдурена особа відправляється у в'язницю. Через деякий час вийшовши на свободу, вона вирішує помститися кривдникові, у якого схоже непогано йде справи і крім бізнесу є ще одна слабка точка, його багатодітна сім'я.

Серіал Про Віру (2020) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Про Віру (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Про Віру (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Про Віру (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Про Віру (2020)