Лінії життя всі серії

Мелодрама Лінії життя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
16 апреля 2016
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал мелодрама «Лінії життя »:

Дія драматичного серіалу сталося в 70-х роках. Щастя однієї з сімей, де росли два брата Слава і Сергій серйозно похитнулося після трагічної загибелі їх батька. Мати не змогла впоратися з фатальною втратою коханого і одного разу просто зникла. Діти залишилися без нагляду, і соціальні служби визначили їх у сирітський притулок. Через кілька років заможна пара, яка втратила дитину вирішує усиновити маленьку Сережку. На той момент хлопчикові виповнилося сім років. Слава ж не зміг порадіти за молодшого брата, з яким звик ділитися останнім і захищати його від всіх, хто хотів образити його.

Він вважав, що той просто зрадив його і проміняв родинні узи на благополучне існування. З таким думку хлопчина і ріс. Він намагався придушити цю злість і перенести всю свою прихильність на кращого друга Миколи, який, напевно, точно не зрадив. Хоча і в цьому він не був повністю впевнений, але сподівався. А доля тим часом готує свій сценарій для вже дорослих братів. Вона зіштовхне їх в той момент, коли вони обидва менше всього будуть цього очікувати. Але чи зможе Слава пробачити Сергійка і подолати дитячу образу, адже деколи обставини бувають сильніші простих людей.

Серіал Лінії життя 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Лінії життя » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Лінії життя 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Лінії життя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Лінії життя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Лінії життя (2016)