Обійми брехні (2020) всі серії

Мелодрама Обійми брехні (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
14 грудня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Обійми брехні (2020)»:

По драматичному серіалу двоє закоханих Тимур і Нана, які так хотіли з'єднати свої долі, розлучилися за фатальним збігом обставин. З тих пір пройшло два десятка років. Дівчина тоді вийшла заміж за найкращого друга свого коханого, сина прокурора Андрія і вивчилася на лікаря. Герой у відчаї так і не зміг влаштувати своє особисте життя і вважав за краще повністю присвятити себе кар'єрі. І ось після довгих років вони одного разу скоєно випадково зіткнутися.

Тимур призначений заступником Андрія і дає зрозуміти улюбленої, що все також відчуває до неї все ті ж пристрасні почуття. Але жінка не може відповісти йому взаємністю. Хоча ніколи не перестала думати про нього. Тимур навіть ні здогадується, що Нану весь цей час поруч з чоловіком утримувала страшна таємниця, в яку вона нікого не присвячує. Чоловік бачить, що кохана нещасна і явно щось не договорює. Його напористість і бажання допомогти їй назавжди змінить життя одного з них. Але що станеться? Що могла так довго таїти в своїй душі чарівна красуня і заради чого вона пожертвувала своїм щастям, вийшовши заміж за нелюба ?!

Серіал Обійми брехні (2020) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Обійми брехні (2020)» онлайн всі серії

  • 60
Серіал Обійми брехні (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Обійми брехні (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Обійми брехні (2020)