Мама виходить заміж

Фільм мелодрама «Мама виходить заміж »:

Головна героїня драматичного фільму давно перестала довіряти представникам сильної половини, після того, як їй багато років тому довелося пережити підлу зраду і зраду коханої людини. Чоловік тоді з такою легкістю кинув сім'ю з двома дітьми і пішов у краще життя. Залишившись з маленьким сином та донькою на руках жінці довелося навчитися виживати і по закінченні певного часу, вона стала справлятися з негараздами вдало поєднуючи виховання підростаючого покоління та багатогодинну роботу.

Але у хвилини особливої втоми і занепаду сил, їй так хочеться спертися на сильне чоловіче плече. Хоча, чого будувати ілюзії, коли доводиться покладатися тільки на себе. В такі моменти їй хочеться кричати і все ще вірити, що може бути проведення зглянеться над нею. І на її тернистому шляху зустрітися справжній чоловік, який полюбить не тільки її, але і прийме, як її рідних діточок. І одного разу вона твердо вирішує змінити свою карму і знайти довгоочікуваного принца. Близькі підтримують цю ідею, адже вони і самі не проти, щоб поруч з мамою з'явився гідний і добрий кандидат, який стане їм турботливим батьком, а також частиною їх невеликого сімейства.

Дивитися фільм «Мама виходить заміж » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Мама виходить заміж онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Мама виходить заміж дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мама виходить заміж онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Мама виходить заміж (2012)