Референт всі серії

Мелодрама Референт  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
3 лютого 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Референт »:

Дізнавшись про зраду коханої людини, Марина негайно забирає сина і подає на розлучення. Однак через те, що насправді нічого з купленого житла їй не належить героїня серіалу «Референт» залишається з дитиною на вулиці. Дбайлива свекруха, яка завжди ненавиділа невістку підливає масла в вогонь. Жінка просить сина забрати Гліба до себе, а Марину позбавити батьківських прав. Завдяки використанню зв'язків у сімейства з легкістю виходить впоратися із завданням. Героїня залишається одна, без сина, та ще й без можливості влаштуватися на хорошу роботу, адже єдиний диплом, який вона встигла отримати це берегиня домашнього вогнища. Якщо дивитися серіал «Референт» онлайн, вийде усвідомити, що абсолютно несподівано Марину бере до себе на роботу власник будівельної компанії Артем. Йому подобається цікавий і креативний підхід жінки до поставленої мети. Представник сильної половини прислухається до порад розумною пані та прагне робити все саме так, як вона рекомендує. В подальшому Артем з Мариною стають кращими друзями, і в подальшому вони мають разом впоратися з низкою проблем.

Серіал Референт 4 серії дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Референт » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Референт 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Референт всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Референт онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Референт (2019)