Референт (2019) всі серії

Мелодрама Референт (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
3 февраля 2019
Країна:
Украина
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, мелодрама «Референт (2019)»:

Марина прожила багато років у щасливому шлюбі з коханим чоловіком Андрієм. Разом, вони виховували дитину і проводили найпрекрасніші дні. Героїня фільму «Референт» віддавала всі свої сили, щоб підтримувати сімейне вогнище і піклується про прекрасному чоловіка, і чудовому сина Гліба. Вона забула про свої захоплення і подруг, приносячи в жертву свої інтереси, заради своєї сім'ї. Тільки чоловік останнім часом став грубіянити, грубіянити і постійно ображати віддану дружину. Незабаром Марина з'ясує, чому чоловік так сильно змінився.

Одного разу вона дізнається про молоду коханку чоловіка, і про їхній бурхливий роман з перспективою на майбутнє. Дружина не змогла стерпіти глибоку образу, зібрала речі, забрала сина і поїхала геть з будинку зрадника. Опинившись на вулиці без грошей і засобів існування, героїні і її дитині доводиться дуже не солодко. Тільки неприємності на цьому не закінчуються: підлий Андрій збирається позбавити колишню дружину найдорожчого в житті...

Серіал Референт (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Референт (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Референт (2019) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Референт (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Референт (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Референт (2019)