Скажи правду всі серії

Мелодрама Скажи правду  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
11 марта 2019
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал драма «Скажи правду »:

Сорокарічна жінка Ксенія, полягає в щасливому шлюбі з успішним архітектором Сергієм. Разом з люблячим чоловіком, вони виховують чудового сина, оточують його турботою і любов'ю. Останнім часом, чоловік став цілими днями пропадати на роботі і повертатися пізно додому. Одного разу, героїня фільму «Скажи правду» запідозрила чоловіка у зраді. Спочатку вона знайшла в його кишені жіночу помаду, потім виявила в машині підозрюваного жіночий волосся, а раптова поява на роботі чоловіка, взагалі повалила Ксенію в шок.

Її улюблений, обмивав чергову успішну операцію з молоденькою секретаркою, а коли побачив дружину, навіть не збентежився, а представив її своєю новою співробітниці. З цього моменту героїня поліна, що її щасливе сімейне життя знаходиться на межі краху. Щоб переконається на сто відсотків в зраді Сергія, або спростувати свої підозри, вона вдається до абсолютно божевільним методам, виставляючи себе на посміховисько перед друзями, колегами і родичами. Незабаром, її гонитва за правдою - стає нав'язливою ідеєю, яка може привести до необоротних наслідків ...

Серіал Скажи правду 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Скажи правду » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Скажи правду 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Скажи правду всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Скажи правду онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Скажи правду (2019)