Нульовий цикл

Фільм мелодрама «Нульовий цикл »:

Сорокарічна Марина вважала себе щасливою жінкою, адже у неї є чудовий чоловік Вадим, який оточує їй ласкою і турботою. У вільний час чоловік-архітектор втілює свою давню мрію: будує просторий будинок для великої сім'ї. Ось тільки є одна обставина, яка все псує. Героїня фільму «Нульовий цикл» не може мати дітей, і як би вони не хотіли, в їх майбутньому будинку ніколи не будуть гратися діти.

З-за цього сімейні відносини сильно змінилися, чоловік став пропадати невідомо де, і пізно повертатися додому. Крім цих неприємностей, виникають нові. Зведена сестра Марини, Світла, збирається віддати у притулок маленьку донечку Соню. Героїня вирішує удочерити дитину, тим самим врятувати її від дитбудинківською долі. Так само вона сподівається, що з появою дитини їй з чоловіком вдасться налагодити колишні ставлення, і щастя повернеться в їхній будинок. Але, чоловік заявляє, що йде до своєї вагітної коханці. Після розлучення Марині залишається недобудований будинок і маса проблем з оформленням дитини. Проходить кілька років, життя Марини і її прийомної доньки починає налагоджуватися. Але, несподівано з'являється Світла, що збирається зруйнувати все..

Дивитися фільм «Нульовий цикл » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Нульовий цикл онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Нульовий цикл дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Нульовий цикл онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Нульовий цикл (2018)