Рідні руки всі серії

Мелодрама Рідні руки  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серії
Премєра:
22 березня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
50 хв.

Серіал мелодрама «Рідні руки »:

Люблячі дружини Денис і Аріна прожили двадцять років у щасливому шлюбі. Протягом усіх цих років, вони дбали про своїх дітей і намагалися дати їм все для нормального життя. Коли діти виросли, глава сім'ї вирішив здійснити заповітну мрію Аріни - купити заміський будинок. Для цього він влаштовується на високооплачувану роботу, в фірму яка імпортує банани з Південної Америки. Одного разу, на чоловіка і його вантаж здійснюють напад невідомі злочинці. Здавалося, навіщо комусь нападати на машину з фруктами? Але, все стало ясно коли в коробках з бананами виявився білий порошок. Насправді, фірма Дениса займалася контрабандою наркотиків, а він, сам того не відаючи, став наркокурьером. Чоловік героїні фільму «Рідні руки» не збирається чекати коли його посадять у в'язницю або вб'ють, він вирішує допомогти сищикам розкрити кримінальну схему. Але несподівано, важливий свідок пропадає. Незабаром, його дружині повідомляють, що її чоловік загинув. Жінка не вірить, що її чоловік помер, але, все її близькі намагаються переконати нещасну вдову, що в житті немає нічого вічного, потрібно змиритися з горем і жити далі. В кінцевому підсумку героїня переїжджає жити до свого заміського будинку і знайомиться з одиноким чоловіком Ігорем, який намагається завоювати серце скорботної жінки. Але, раптово виникають непередбачені обставини ...

Серіал Рідні руки 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Рідні руки » онлайн всі серії

  • 30
Ви легально дивіться серіал Рідні руки 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Рідні руки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Рідні руки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Рідні руки (2019)