Дельфін всі серії

Мелодрама Дельфін  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2020
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, детектив
Режисер:
Тривалість:
48 мин.

Серіал криминал, детектив «Дельфін »:

«Дельфін» - новий детективний серіал російського виробництва, події якого розгортаються в одному приморському містечку Южноморске. Головний герой серіалу – молодий оперативник Андрій Корабльов. Він був родом з цього невеликого приморського містечка, проте деякий час проживає і працює в Москві. Події серіалу починаються з того, що Андрій змушений знову повернутися в рідні краї. Причина для цього вкрай сумна. У нього помер дід, і він приїхав на похорон. Його дід був старим рибалкою, шанованою людиною. Нещодавно він загинув у морі. Андрій ніколи особливо не прагнув в рідні краї, його цілком влаштовувала життя в Москві. Колись він працював у місцевому УМВС, тому багато хто пам'ятає його. Тут у нього залишилося чимало старих друзів і знайомих. Після спілкування з ними він зробив цікавий висновок – цілком можливо, що смерть його діда була аж ніяк не випадковістю.

До його смерті може бути причетний старий знайомий самого Андрія – Сергій Боровиков. У минулому чоловік був серйозним бандитом. Однак він відійшов від старих справ і зараз є цілком відомим бізнесменом. Правда, змінився він насправді – питання спірне. Чоловік скуповує нерухомість, розташовану на узбережжі. І якщо хтось не погоджується з ним, він влаштовує розправу. Головний герой вирішує затриматися в містечку і приділити цьому питанню особливу увагу. Незабаром головний герой знайомиться з привабливою молодою дівчиною Інною. Вона знімає житло у старого друга діда головного героя.

Дівчина працює в місцевому океанографічному інституті. Так Андрій незабаром познайомився з дельфіном, якого звуть Анні і який був врятований від серйозної травми. Інна була дуже здивована, коли Андрій розповів їй про одну своєї особливості. З дитинства молодий чоловік розуміє, про що говорять дельфіни. Але ще більш шокуючим для молодої дівчини стало те, що незабаром повідомив її головний герой. Як виявилося, дельфіна звуть не Анні. Це Василина. І Андрій запевняє, що дельфін саме так себе називає. Між дельфіном і Андрієм встановлюється справжня дружба, якій можуть позаздрити навіть люди. І як виявилося, дельфін цілком може допомогти в розслідуванні головного героя. Ніхто особливо не вірить головному герою. Звичайним людям складно зрозуміти те, що він спілкується з дельфінами. А вираз «мені сказав дельфін» і зовсім не можна пришити до справи як доказову базу. Але співпраця Василя та Андрія приносить свої плоди.

Серіал Дельфін 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Дельфін » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Дельфін 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дельфін всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дельфін онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дельфін (2019)