Детектив на мільйон всі серії

Серіал детектив, кримінал «Детектив на мільйон »:

«Детектив на мільйон» - новий детективний кримінальний серіал російського виробництва, у центрі подій якого знаходиться успішний бізнесмен Олег Філатов. Свій перший мільйон чоловік заробив вже давно. Всього у своєму житті головний герой домагався самостійно і ніколи не розраховував на оточуючих людей. Він був досить успішним і заможним, тому прийшла пора задуматися про створення сім'ї. Олег довгий час шукав підходящу кандидатуру – жінку, з якою він захоче прожити все своє життя. Після тривалих пошуків він все ж таки знайшов її. Проте доля розпорядилася інакше з його планами. У шлюбі їм не вдалося прожити довго – чоловік загинула від рук невідомого злочинця. Чоловік не міг у це повірити.

Він впав у справжній розпач. Одночасно з цим він втратив кращого друга. Олег не розумів, чому це сталося з ним і його близькими. Пережити цю трагедію і втрату йому було складно. Тому він у кінцевому рахунку просто пішов з великого бізнес. Він придбав невеликий книжковий магазин, який розташований на самій жвавій вулиці міста. Тепер це було його новою справою, і він збирався вкласти в нього всю душу. Одночасно з цим він починає багато часу приділяти своїм рідним і близьким, усвідомлюючи, що може в будь-який момент втратити тих, кого любить. Як би Олег не старався, йому не вдається забути своє минуле. Біль від втрати не покидає його. Разом з тим, на нього звалюються нові проблеми. Слідчий Уляна Соколова намагається довести, що Олег причетний до смерті вбивці його дружини. Чоловік, нібито, влаштував самосуд над злочинцем, сам ставши злочинцем.

Між Олегом Філатовим і Уляною Соколової розгорається справжній конфлікт, який з кожним днем стає все сильніше. Ситуація істотно ускладнюється, коли головний герой випадково стає свідком загибелі в метро студентки. І за розслідування цієї справи береться саме Соколова. У неї немає ні найменших сумнівів, що Філатов і тут причетний до злочину. Він стає не тільки свідком, але й головним підозрюваним. Впертий слідчий не збирається відступати від своєї мети. Незабаром від судмедекспертів приходить інформація щодо загибелі молодої студентки. І причина її смерті призводить слідство в глухий кут. Ніхто не розуміє, як дівчина, яка впала під поїзд, могла насправді потонути, згідно судмедекспертизі. Соколова опиняється в складній ситуації, але не збирається відступати від розслідування.

Серіал Детектив на мільйон 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Детектив на мільйон » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Детектив на мільйон 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Детектив на мільйон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Детектив на мільйон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Детектив на мільйон (2020)