Детектив на мільйон 3 сезон. Перевертень (2020) всі серії

Мелодрама Детектив на мільйон 3 сезон. Перевертень (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
10 апреля 2021
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Детектив на мільйон 3 сезон. Перевертень (2020)»:

Ірина прокидається в готелі, не запам'ятавши зі вчорашнього вечора практично нічого. Судячи з навколишнього оточення, вчора було весело і закінчилося сексом. Ще б. Поруч у ліжку лежить її коханець. Щоправда, з'ясовується, що чоловік мертвий. Героїня стає головною підозрюваною у смерті цієї людини. Жінці пощастило: її подруга Яна – дочка багатія Філатова, який володіє великими можливостями. У вільний час мільйонер допомагає слідчим структурам розкривати вбивства, і він знову береться за справу. Герой сподівається на своє нестандартне мислення, якого найчастіше не вистачає професійним представникам правоохоронних органів.

Ловити злочинця, котрий убив коханця Ірини, Філатов буде спільно з ищейкою Уляною Соколовою, яку дістав цей нав'язливий і нахабний напарник. На них чекає головоломка про маніяка-рецидивіста, який оперував своїх жертв відразу після розправи над ними. Уляна та Філатов вже розкривали заплутані справи, хоча оточуючим завжди здавалося, що цей тандем скоро розпадеться. Звичайно, вони один одного дратують, але їхня спільна діяльність як слідчі чомусь ефективна. Все-таки дух суперництва і постійне перебування у тонусі від взаємних підколок стимулюють їх розумові процеси.

Серіал Детектив на мільйон 3 сезон. Перевертень (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Детектив на мільйон 3 сезон. Перевертень (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Детектив на мільйон 3 сезон. Перевертень (2020) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Детектив на мільйон 3 сезон. Перевертень (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Детектив на мільйон 3 сезон. Перевертень (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Детектив на мільйон 3 сезон. Перевертень (2020)