Ігри для дітей старшого віку (2021) всі серії

Мелодрама Ігри для дітей старшого віку (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
20 декабря 2021
Країна:
Украина
Жанр:
детектив, криминал, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, криминал, мелодрама «Ігри для дітей старшого віку (2021)»:

Коли у освітньому закладі для обдарованих вихованців проводився випускний, хтось убив учня. Спочатку незрозуміло, кому міг перейти дорогу талановитий школяр. Головною підозрюваною у злочині стає педагог, який викладав англійську мову, Аріадна Шагалова. Слідчі вважають її ймовірною вбивцею, бо напередодні вчителька та жертва посварилися. Ніхто не очікував, що відстоювати інтереси обвинуваченої в суді візьметься батько померлої молодої людини – знаменитий адвокат Колесніков. Ада Шагалова спробує довести свою непричетність до розправи над хлопцем та допомогти батькові школяра розслідувати обставини цієї справи.

Жінці необхідно скористатися аналітичним розумом, детективними здібностями та розвиненою інтуїцією. Вчителька англійської буде шокована, дізнавшись ім'я справжнього злочинця, і спробує зробити все, щоб той поніс заслужене покарання. Вона навіть не уявляє, в яку небезпечну гру вплуталася. Чи зможе Шагалова за підтримки юриста вивести чисту воду виконавця недавнього вбивства? Які таємниці школи для обдарованих дітей розкриються у процесі розслідування? За яких обставин було скоєно криваве злодіяння?

Серіал Ігри для дітей старшого віку (2021) 1 - 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Ігри для дітей старшого віку (2021)» онлайн всі серії

  • 90
Серіал Ігри для дітей старшого віку (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ігри для дітей старшого віку (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ігри для дітей старшого віку (2021)