Дитдомівка всі серії

Серіал кримінал, мелодрама «Дитдомівка »:

Настя Кукушкіна - колишня вихованка дитячого будинку і скромна викладачка танців, що працює в провінційному будинку культури. Одного разу її викрадають невідомі зловмисники й мають намір убити. Ланцюг щасливих випадковостей дозволила Анастасії втекти. Але на цьому жахи в житті героїні не закінчуються. Тепер за нею і її десятирічної донькою ведеться справжнє полювання. Звичайна скромна вчителька танців змушена рятувати себе і життя своєї дитини. Провінціалка розуму не докладе, кому і навіщо знадобилося їх вбивати. Поступово нещасна жінка розуміє, що марно чекати допомоги від співробітників правоохоронних органів.

Дитдомівка намагається збагнути, де вона могла нажити собі ворогів. Вона сама не своя, так як сильно переживає насамперед за життя і здоров'я дочки. Героїня відчуває, що беззахисна перед обличчям смертельної небезпеки. Але мати з хоробрим серцем готова захищати свою дочку до останньої краплі крові. Чому ж все-таки Настю Кукушкіну і її дитини хтось хоче прикінчити? Які таємниці зберігаються в минулому цієї пристойною і нешкідливою викладачки хореографії? Чи вдасться їй врятувати себе, свою дочку і вивести викрадачів на чисту воду?

Серіал Дитдомівка 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Дитдомівка » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Дитдомівка 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дитдомівка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дитдомівка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дитдомівка (2021)