З минулого з любов'ю (2018) всі серії

Мелодрама З минулого з любов'ю (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
25 августа 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
50 мин.

Серіал мелодрама «З минулого з любов'ю (2018)»:

Марина працює офіціанткою. Вона зважилася на переїзд з глухої провінції в місто після того, як трагічно загинув її син Артем. Жінка важко переживала все, що сталося. Все сталося так раптово, що нещасна мати не встигла зреагувати. Невідома особа викрала малюка прям з коляски з скинула його з моста в річку. Героїня намагається знайти в собі сили, умовляючи себе, що все ще влаштуватися і вона зможе налагодити свій побут, а рана в душі затягнеться. Несподівано в житті дівчини виникає колишня, літня сусідка. Та вирішила покаятися перед смертю. Вона розповіла, що отримала пристойну суму, щоб допомогти викрасти дитину Марини.

Вона давно носить цей камінь на душі і тепер вирішила зізнатися у всьому, так як не може далі жити з цією ношею гріха. Але розповісти шокованій матері стара не встигає, все до кінця, у неї зупиняється серце. Нахлинули почуття змушують матір почати власне розслідування, щоб дізнатися правду, що сталося. Кому знадобилося вбивати невинне дитя? І за що? Є зараз в Мариніна руках лише одна зачіпка і надія, є принесений покійної листок, на якому написана адреса. Приїхавши туди новоспечений детектив знаходить лише інженера Германа Власова, який співчуває Марині в її втрати і пропонує допомогу в пошуку вбивці. Йому самому вже цікаво чому було зазначено саме його місце проживання ?!

Серіал З минулого з любов'ю (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «З минулого з любов'ю (2018)» онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал З минулого з любов'ю (2018) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал З минулого з любов'ю (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися З минулого з любов'ю (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » З минулого з любов'ю (2018)