Доньки всі серії

Мелодрама Доньки  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
5 квітня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Доньки »:

Часом необдумані помилки минулого лягають важким тягарем на плечі, і ця вага не дає людині просуватися вперед, стати щасливим. Очікування того, що проступки повернутися в даний бумерангом змушує задуматися і спробувати виправити те, що ще можливо. Мелодраматичний фільм розповість історію молодої жінки Ірини, яка, будучи зовсім юною, завагітніла і після народження дочки відмовилася від неї. Тоді вона, перебуваючи в безвихідній ситуації вважала, що чинить правильно: коханий покинув її, бо батько Іри погрожував йому.

А сам батько трагічно загинув у транспортному ДТП, при дивних обставинах. Після втрати годувальника, мати наполягла, щоб дівчина поїхала за кордон і влаштувала своє життя там. Так і сталося, Ірина вийшла заміж і прожила на чужині 18 років, але думка про кинуту дитину не давала їй спокою. Через багато років вона повертається, щоб знайти донечку. Вона більше не може витримати цих мук, які відправляють її долю. Потрібно діяти. Нехай пізно, але вона спробує, хоча це буде зовсім не легко. Чи вийде у зневіреної матері відшукати своє втрачене дитя і як вона відреагує на появу матері через стільки років?

Серіал Доньки 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Доньки » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Доньки 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Доньки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Доньки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Доньки (2020)