Ненавиджу і кохаю всі серії

Мелодрама Ненавиджу і кохаю  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
21 февраля 2015
Країна:
Украина, Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Ненавиджу і кохаю »:

Мелодраматичний серіал оповідає про дівчину Вікторії, яка, будучи дуже юною, народила сина Максима. Але обставини складаються таким чином, що героїні доводиться відмовитися від дитини і залишити його в пологовому будинку. З тих пір пройшло дуже багато років, Віка благополучно вийшла заміж за чоловіка своєї мрія Сергія. Вона щаслива: розкішний будинок, турботливий чоловік і підростаюча донечка Оксана. Але затьмарює радість її безхмарного існування лише та помилка минулого, яка усі ці роки не давала їй спокою. Довго зважуючи всі «за» і «проти» і страждаючи питаннями, на які не знаходила відповіді, вона вирішується на пошуки кинутого первістка.

Хлопчик зараз зовсім дорослий, але як вона пояснить чоловікові та дочці поява в її життя Макса. Адже невідомо, як відреагує Сергій на її дія, що вона відмовилася від свого дитя і залишила його напризволяще. Які можуть бути виправдання такого вчинку? Як їй вчинити: обманювати далі, спілкуватися з Максимом потайки або набратися сміливості і признатися. Поки вона терзалася, шукаючи вихід, Ксюша знайомиться з Максом і між ними спалахують почуття. Вони поки ще не знаю, що є зведеними братом і сестрою. Тепер справа для Вікі ускладнюється подвійно і як бути? Чи пробачать її рідні?

Серіал Ненавиджу і кохаю 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Ненавиджу і кохаю » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ненавиджу і кохаю 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ненавиджу і кохаю всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ненавиджу і кохаю онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ненавиджу і кохаю (2015)