Здрастуй, тато! всі серії

Мелодрама Здрастуй, тато!  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
9 жовтня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Здрастуй, тато! »:

Максим успішний гонщик люблячий ризик, екстрим і швидкість. Його життя налагоджено, динамічна і яскрава, як того і хотів чемпіон. Несподівана поява в його долі десятирічного, пустотливого підлітка, який з упевненістю заявляє Максу, що, той його син, ставить чоловіка в глухий кут. Хлопчисько виявляється дуже прозорливим і спритним, хоча сам герой впевнений, що тут якась помилка і він зовсім не знайомий з матір'ю новоспеченого чада. Хлопчина ж запевняє його в зворотному і зізнається, що гостро потребує батька. Як з'ясовується пізніше спортсмен дійсно батько несподіваного гостя.

Багато років тому, він став учасником проекту анонімних донорів для незнайомої жінки. Тепер шокований привітом з минулого Макс не знає, як йому бути далі. Адже не може він ось так безцеремонно порушити розмірене існування жінки, яку ніколи не бачив і увірватися в її життя вихором. Але все більше він став замислюватися над тим, що цей хлопчик, так схожий на нього - його копія. Те чого йому не вистачало для повної картини щастя. Йому хочеться стати ближче до нього, бачити, як той росте, ділиться з ним своїм життєвим досвідом і оберігати від помилок.

Серіал Здрастуй, тато! 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Здрастуй, тато! » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Здрастуй, тато! 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Здрастуй, тато! всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Здрастуй, тато! онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Анонси » Здрастуй, тато! (2020)