У неділю рано зілля копала всі серії

Мелодрама У неділю рано зілля копала  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серій
Премєра:
15 лютого 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «У неділю рано зілля копала »:

Українські села - це зовсім інший світ, Який відрізняється разюче від типового міського життя. У центрі уваги сюжету виявляється невелике поселення, яке з давніх часів зберігає і шануває традиції. Так вже вийшло, що всі жінки тут, як це зазвичай і буває, ворожки, приговорщіци і шаманки. Звичайно ж, сучасний житель мегаполісу може зовсім забути про те, що такі люди існують, тому не сприймають їх серйозно. І дуже помиляються. Ці жінки можуть навести на них неприємності, правда, хто знає, що буде далі, адже головні героїні явно не хочуть доводить до сумних наслідків. Сюжет цього проекту переносить глядачів в далекий дев'яносто третій рік. Саме тоді молодий, впевнений в собі і перспективний Макс приїжджає в невелике село Русаліна. Головний герой збирає тут елементи фольклору, які необхідні для студентського доповіді. Люба вмовила молодого людини поїхати сюди, адже тут, по завірення студентки, живе її тітка Варвара. Дівчина вірить, що зможе допомогти Максиму відшукати досить відомостей про місцеві традиції та цікавих обрядах, проте головна героїня навіть не підозрює, що хлопчина зустрінеться з місцевою циганкою Радою, яка змінить життя хлопця раз і назавжди!

Серіал У неділю рано зілля копала 1-22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серій

Дивитися серіал «У неділю рано зілля копала » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал У неділю рано зілля копала 24 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал У неділю рано зілля копала всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися У неділю рано зілля копала онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » У неділю рано зілля копала (2019)