Циганка (2019) всі серії

Мелодрама Циганка (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
16 сентября 2019
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
49 мин.

Серіал мелодрама «Циганка (2019)»:

Дія серіалу відбувається в лихі 90-ті. Обдарований хлопчина з Петербурга незважаючи на повну відсутність перспектив в науковій сфері, відданий своєму покликанню. Він філолог, вивчає народний фольклор і вважає, що зобов'язаний по крупицях зібрати те, що залишиться для поколінь. У героя закохана його мила студентка Люба, але Максим скептик в романтиці і не вірить в спонтанні почуття. Дівчина вмовляє коханого відправитися з нею в провінційне село Русаліна, де з її розповідей живе її тітка і до сих пір селянами дбайливо зберігаються старовинні пісні, традиції і звичаї.

Любі здається, що цей вояж допоможе їй, зблизиться з Максом, і він зверне на неї належну увагу. Це буде цікава подорож. У віддаленій селі пару чекають справжні випробування і несподівані зустрічі. Потрапивши на період святкування чарівної ночі Івани Купали, хлопець побачить на галявині красуню циганку Раду, яка врятує гостя від неминучої загибелі. Після тієї ночі, життя чоловіка вже ніколи не буде колишньою. Тепер він шалено закоханий, але здається, що у цій любові не може бути продовження. Адже закохані з різних світів, які навіть не стикаються. Та й численна рідня, оточення чарівною спокусниці не дасть статися помилку. Тернистий шлях до їх щастя усипаний болем, стражданнями і нерозумінням. Чи витримають вони?

Серіал Циганка (2019) 1- 21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Циганка (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Циганка (2019) 24 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Циганка (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Циганка (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Циганка (2019)