Улюблена вчителька всі серії

Мелодрама Улюблена вчителька  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
19 сентября 2016
Країна:
Украина
Жанр:
драма
Тривалість:
49 мин.

Серіал драма «Улюблена вчителька »:

Уляна Сергіївна молоденька шкільна вчителька, яка влаштовується в одну з міських шкіл. З того самого моменту, як старшокласник Гнат Калінін побачить її, його життя мене кардинальним чином. Він закохується в неї з першого погляду. Новоприбула педагог не сприймає почуття свого підопічного серйозно, як би він не намагався проявити їх. Вся надія тепер на те, що скоро випускний. І після цього він зможе довести їй, що досить дорослий і самодостатня людина.

Щоб Уляна нарешті звернула на нього увагу. Але райдужним планам юного закоханого максималіста не судилося збутися, його звинувачують у вбивстві найкращого товариша. Життя його практично закінчилася, не розпочавшись. Як настирливий хлопчина зможе пережити свій висновок на зоні суворого режиму далеко від коханої? І що буде після звільнення? Не спіткнеться він повторно з-за величезного бажання помститися за зіпсовану долю, а також ревнощів? Сили і впевненість, що закоханий все переживе і витримає, дає йому тільки те сильне почуття, яке він відчуває до тієї, що так і не відповіла взаємністю. Але хлопець вірить, що зуміє розтопити холодне серце і зробити кохану щасливою.

Серіал Улюблена вчителька 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Улюблена вчителька » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Улюблена вчителька 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Улюблена вчителька всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Улюблена вчителька онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Улюблена вчителька (2016)