Двоє

Мелодрама Двоє  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
14 ноября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
91 мин.

Фільм драма «Двоє »:

Головна героїня Надія серйозно хвора, будь-які випробувані способи не дали очікуваних результатів: усиліниє медикаментозне і традиційне. Але жінка не впадає у відчай і вмовляє свого чоловіка Андрія відправитися в похід до цілющих озер. Чоловік погоджується, тим більше, що йому давно потрібно поговорити з другою половиною. У чоловіка давно є коханка, з якою він хотів би зв'язати свою долю, але сказати про це дружині в присутності суворого тестя ніяк не наважувався.

Адже наслідки можуть бути зовсім непередбачувані. І ось тепер далеко від дому, він сподівається закрити питання, яке так довго мучить його. Андрій впевнений, що зможе зробити задумане, тим більше він так досить довгий час йшов до цього. Але непередбачені обставини втрутяться в його плани. Через що почалися сильних, проливних злив, вода в річці піднімається і повінь відрізає шлях додому. Намагаючись вирватися з своєрідною пастки, дружина губляться в сибірській тайзі. З цього моменту їм доведеться об'єднатися, забувши всі образи і ще раз переосмислити все помилки минулого. Тільки тепер опинившись на межі життя і смерті, вони зможуть дійсно дізнатися один одного і відчути.

Дивитися фільм «Двоє » онлайн в HD якості

  • 70
Ви легально дивіться кіно Двоє онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Двоє дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Двоє онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Двоє (2019)