Наслідки (2020) всі серії

Серіал мелодрама «Наслідки (2020)»:

У Андрія була цілком щаслива родина з трьома доньками і коханою дружиною. Раптово він дізнався шокувала його новина про те, що одна донька зовсім і не його. В результаті засмучений чоловік кидає дружину і забирає діточок собі.

Ну а рідна мати більше не має права бачитися з доньками. Спочатку все йде чудово і Андрій навіть знайшов собі нову наречену. Але ось у нього виявляють рак у запущеній стадії. Довго Андрій явно не проживе і він скоріше робить пропозицію своїй дівчині, щоб доньки після його смерті не залишилися одні.

Раптом він знову зустрічає дружину, з якою вони розлучилися. Любов до неї, як виявилося, ще не пройшла до кінця. І все-таки пробачити Андрій її ніяк не може. Всі їх необдумані вчинки мають зовсім непередбачені наслідки, які впливають також і на життя навколишніх.

Серіал Наслідки (2020) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Наслідки (2020)» онлайн всі серії

  • 80
Серіал Наслідки (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Наслідки (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Наслідки (2020)