Вірна подруга всі серії

Мелодрама Вірна подруга  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
6 грудня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Вірна подруга »:

Катерина Смоліна викладає в одній з міських музичних шкіл. Зовсім недавно вона була щасливою, заміжньою жінкою, що живе надіями, що цілком можливо доля подарує їй з чоловіком дитинку, про який вона так мріє. Але вся ідилія бажань і розміреного існування відразу впаде, після трагічного ДТП, коли гине її коханий чоловік Андрій, в реанімацію потрапляє близька подруга Інна, яка перебувала з ним в тій же машині.

Сама Катя напрочуд лікарів відбулася лише подряпинами. У приятельки залишилася маленька донька Марія, про яку нікому подбати, і героїня забирає дитину до себе. Незважаючи на те, що Катерина погано справляється з душевним стресом, вона все ж знаходить в собі сили для зобов'язання перед дівчинкою. Але владна свекруха не упускає моменту дорікнути невістку в тому, що це вона винна в смерті її сина. Адже саме вона вмовила Андрія відвести подружку в заміський оздоровчий центр, де проходила курс лікування Маша. А незабаром вона отримає ще одну порцію розчарування, дізнавшись, що її улюблений і Інна були коханцями.

Серіал Вірна подруга 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Вірна подруга » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Вірна подруга 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вірна подруга всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вірна подруга онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Вірна подруга (2020)