Мій ангел

Фільм кримінал, мелодрама «Мій ангел »:

Аркадію виповнилося тридцять років, але він так і не зміг до сих пір визначитися зі своїми пріоритетами і тим, чим би йому хотілося займатися в майбутньому. Звичайно правильніше за все було отримати таку спеціальність, яка дозволила б рости не тільки по кар'єрних сходах, а й щоб вона була непогано оплачуваною. Хлопець навіть не заперечує думки оточуючих, що він невдаха. А пережиті недавно розчарування і неприємності тільки підтверджують це висловлювання, адже Аркадія зовсім недавно вигнали з роботи, він втратив житло і кохану. Саме в той момент своїх великих невдач герой зустрічає красуню Анжелу.

Нова подруга здається такою безшабашной і разом з тим безтурботним. Вона не напружує себе ніякими зобов'язаннями і це напрочуд цілком прийнятно для її обранця. Йому чомусь легко і просто з нею, а головне поруч з цією чарівною дівчиною він відчуває себе справжнім чоловіком, якому все по плечу. Він сповнений сил і планів і готовий до звершень. Між парою не просто закоханість, вони за короткий період стали близькі і здружилися. Але дуже скоро з'ясовується, що чисті і добрі ангели не такі вже поступливі і гнучкі істоти, а їх існування набагато складніший, аніж уявляється.

Дивитися фільм «Мій ангел » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Мій ангел онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Мій ангел дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мій ангел онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Мій ангел (2019)