Жіночий лікар 4 сезон всі серії

Мелодрама Жіночий лікар 4 сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
40 серій
Премєра:
11 листопада 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама, драма
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама, драма «Жіночий лікар 4 сезон »:

Олександр Родіонов прекрасний фахівець, талановитий гінеколог. За деякими збігом обставин Саші доводиться виїхати з рідного міста і почати жити з нуля. На новому місці він швидко знаходить собі роботу за покликанням, влаштувавшись в місцеву клініку. Майбутні матусі в захваті від новоприбулого лікаря, який завжди такий чуйний і уважний. Вони йому дуже вдячні, адже якщо вірити чуткам, то у доктора Родіонова така «легка рука», що пологи проходять без особливих ускладнень. І це правда. Заради своїх пацієнток герой готовий забути про всі життєвих неприємності і присвятити їм весь вільний час.

Для нього немає нічого важливішого улюбленої роботи, якої він повністю віддається. І в якийсь непередбаченої ситуації він не виявився, коли вони присутні при народженні чергового малюка, впевненість і рішучість завжди допоможуть йому. В 4 сезоні персонажа підстерігає стріла амура і любовні пристрасті. Розгромна замовна стаття недавно в їх центрі завідуюча відділенням Наталія Тимченко явно проявляє симпатію до самотнього і харизматичному колезі. Але минуле ніяк не відпускає з чіпких пазурів, хворобливі невдачі і пережиті помилки особистому житті роблять свою справу. Тому визнання доведеться чекати не відразу.

Серіал Жіночий лікар 4 сезон 1- 37, 38, 39, 40 серія дивитися онлайн всі серії підрят 40 серій

Дивитися серіал «Жіночий лікар 4 сезон » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Жіночий лікар 4 сезон 40 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Жіночий лікар 4 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жіночий лікар 4 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Жіночий лікар 4 сезон (2019)