Жіночий лікар 1-2 сезон всі серії

Мелодрама Жіночий лікар 1-2 сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
40 серий
Премєра:
14 мая 2012
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
53 мин.

Серіал мелодрама «Жіночий лікар 1-2 сезон »:

Роман – талановитий лікар-гінеколог. За кордоном він пройшов курси по репродуктології, де вивчив нові методики роботи, здатні допомогти жінкам. У столиці він трудився в кращій клініці, завжди чуйний, привітний і просто хороша людина. Особиста трагедія стала причиною непростимою помилки. Чоловік звільнився і переїхав в провінційне містечко, де хотів почати життя з чистого аркуша. На новому місці Широков здобув авторитет колег та симпатію представниць прекрасної статі, кожна з яких хотіла б завести з харизматичним і усміхненим доктором романтичні відносини.

Чарівна зовнішність, ввічливе обходження зі слабким підлогою допомогли йому отримати непогану славу. Дівчата мріяли потрапити до нього на прийом. Але Роман був справжнім професіоналом і фахівцем, який вміє розділяти роботу і особисті стосунки. До кожної пацієнтки він знаходив особливий підхід, не переходячи межі дозволеного. В результаті вони довіряли йому власне здоров'я і не боялися брати участь в експериментах доктора. Правда, через це він часто отримував догани від керівництва. Керівництво побоювалося невідомих технологій, тому намагався стримувати нового лікаря.

Серіал Жіночий лікар 1-2 сезон 1- 37, 38, 39, 40 серія дивитися онлайн всі серії підрят 40 серий

Дивитися серіал «Жіночий лікар 1-2 сезон » онлайн всі серії

  • 10
Ви легально дивіться серіал Жіночий лікар 1-2 сезон 40 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Жіночий лікар 1-2 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жіночий лікар 1-2 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Жіночий лікар 1-2 сезон (2012)