Особиста справа майора Баранова

Мелодрама Особиста справа майора Баранова  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
9 сентября 2012
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, криминал
Тривалість:
96 мин.

Фільм комедия, криминал «Особиста справа майора Баранова »:

Майор Баранов занадто чесний, принциповий і норовистий. Його непростий і нетовариська характер здорово заважає йому не тільки в побудові службової кар'єри, нормальному спілкуванні з колегами, але і у відносинах з керівництвом. Останньою краплею для керівництва ставати зайве завзяття підлеглого, за що той відсторонений від професійної діяльності. Тепер героєві доводиться мається на дрібних підробітках, щоб звести кінці і дожити до кінця місяця. Але несподівано ситуація для горе-сищика змінюється в кращу для нього бік. Йому пропонують взяти участь в секретній операції по викриттю небезпечного злочинця, який недавно втік із колонії суворого режиму.

Все це звичайно дуже добре, але тільки на перший погляд. Баранов ще не знає, що виявиться для нього сюрпризом за наступним поворотом. Як з'ясовується, поліцейському доведеться працювати під прикриттям. Його завдання та роль, відправитися в невелике провінційне містечко і влаштуватися там вихователем дитячого садка, але найважче стане для нього новина про те, що розслідування доведеться вести під керівництвом жінки. Погодитися з цими правилами амбітний оперативник, для якого не вперше сперечатися з вищестоящим начальство і не підкорятися отриманого наказу.

Дивитися фільм «Особиста справа майора Баранова » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Особиста справа майора Баранова онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Особиста справа майора Баранова дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Особиста справа майора Баранова онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Особиста справа майора Баранова (2012)