Точка вибуху всі серії

Мелодрама Точка вибуху  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
10 июня 2013
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, криминал «Точка вибуху »:

Професія сапера небезпечна і складна ів цьому не доводиться сумніватися. Люди цієї спеціальності у своєму житті помиляються двічі і в перший раз, коли вибирають її. Але якщо б у майора Дениса Крамера співробітника Інженерно-Саперного підрозділу з'явилася можливість повторити свою долю, то він знову пройшов би той самий шлях, що і раніше. Адже безстрашний і відчайдушний чоловік не уявляє свого життя без улюбленої служби. І нехай у нього нестерпний і складний характер, який часто підводить його, не дає нормально ладити з колегами і керівництвом, але знайти краще нього в загоні просто не можна.

Часом він дратує начальство своїм непослухом, впертістю і тим, що частенько діє в обхід приписам і покладеним інструкцій. І все одно, коли потрібно врятувати людей і виправити безнадійну ситуація, на допомогу приходить він. Крамер справжній ас своєї справи і для нього не існує ребуса, який він би не розгадав. І це переконаються самі глядачі, подивившись його історію і як він діє в самих складних моментах. Адже один неправильний рух і загине не тільки Денис, але і всі ті, хто сподіваються від нього і чекають тільки хороших новин.

Серіал Точка вибуху 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Точка вибуху » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Точка вибуху 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Точка вибуху всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Точка вибуху онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Точка вибуху (2013)