Урфін Джюс повертається (2019)

«Урфін Джюс повертається (2019)»:

У минулій частині мультфільму підступний Урфін Джюс спробував підпорядкувати своїй волі Смарагдове місто, щоб стати його єдиним правителем і перейменувати в Урфинград. На щастя, маленькій дівчинці Еллі, яка потрапила в чарівну країну зі звичайного світу, вдалося знайти соратників і зруйнувати плани лиходія! Однак у новій частині мультфільму Урфін Джюс повертається і збирається повторити свою спробу узурпувати владу в місті. Так, тепер у нього більше немає вірних помічників у вигляді безстрашних дерев'яних солдатів, але зате бажання стати наймогутнішою людиною в Смарагдовому місті залишилося.

І зараз у нього є всі шанси досягти бажаного результату, адже йому вдалося оволодіти древньою книгою, що належала раніше чаклунки Гінгеми. Артефакт, здатний виконувати будь-які бажання свого власника, тому сам злодій не сумнівається, що цього разу зуміє взяти верх над силами добра! На щастя, Еллі разом з Тотошкой знову потрапляють в Чарівну країну, причому в самий відповідний момент, коли ще є можливість протистояти лиходієві! Тепер у неї є новий помічник – хлопчик по імені Тім, таємно закоханий у свою подружку. Троїце необхідно як можна швидше розшукати Страшилу, Дроворуба і Лева, щоб разом з ними знайти спосіб перешкодити Урфину...

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Мультфільми » Урфін Джюс повертається (2019)