Таємне місто всі серії

Мелодрама Таємне місто  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
32 серії
Премєра:
6 березня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
фентезі
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал фентезі «Таємне місто »:

Більше століття тому сталася велика битва магів-гиперборейцев. На жаль, отримати перемогу над ворогами не вдалося. Уражені воїни покинули поле бою, але пообіцяли повернутися і обов'язково помститися ворогам. Великий Пан Азаг-Той вирішив заховати свій замок, а також зробити своїх бійців людьми до того часу, поки не настане час їм знову взятися за зброю і отримати бажану перемогу. У наш час ніхто вже не пам'ятає цю історію. Люди просто живуть і насолоджуються навколишнім світом. Черговим ввечері мешканка Москви Вероніка вирішує разом з друзями відвідати місцевий нічний клуб, де їй пропонують випробувати унікальний наркотик.

Дівчина погоджується оцінити унікальна речовина, але після цього до неї повертається пам'ять про минулі часи. Вона з жахом розуміє, що є однією наложниць Азаг-Тота. Найближчим часом має відбутися повторна сутичка ворогів, тому молодій особі слід відшукати своїх союзників, щоб виступити проти ворогів. Все ускладнюється тим, що противник довгий час готується до бою, і розкидав воїнів по всьому світу. Через малу кількість членів армії шанси перемогти ворогів помітно зменшуються. Чи зуміє дівчина не підвести Великого Пана і знайти спосіб здолати негідників, що зруйнували її світ.

Серіал Таємне місто 1- 29, 30, 31, 32 серія дивитися онлайн всі серії підрят 32 серії

Дивитися серіал «Таємне місто » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Таємне місто 32 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Таємне місто всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Таємне місто онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Таємне місто (2017)