Сусіди 4 сезон (2021) всі серії

Серіал комедия «Сусіди 4 сезон (2021)»:

Відставний пілот Олег Корабльов і його дружина Ольга часто згадують, як переїхали з Москви в селище Колотілова. Жінка тоді зраділа, що врятувала чоловіка від бунтує душу великого міста і від спокус самотньою, гарненькою вдови, яка була не проти зруйнувати щасливу сім'ю. Зніженим городянам було дуже нелегко звикнути до сільського життя. Колись у них сталася сутичка з сусідської сімейною парою - трактористом Миколою Шіршікова і його дружиною Тетяною. Спочатку це були лайки через дрібниці, а потім зіткнення вилилося в повноцінну війну за участю всіх місцевих жителів.

Здаватися ніхто не збирався. Через деякий час битва вщухла. Але ось починаються чергові міні-конфлікти: суперництво двох сімей на районному конкурсі на найкрасивіший садовий квітка. Несподівані обставини змушують колишніх городян і корінних селюків жити під одним дахом. Згорів будинок Корабльов, і Шіршікова запропонували колишнім лютим ворогам на час вирішення питання з новим житлом оселитися у них. Дві сім'ї багато часу проводять разом, і виникають сутички з побутових питань. Війна між сусідами, яка лише переривалася нетривалим перемир'ям, починається з новою силою.

Серіал Сусіди 4 сезон (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Сусіди 4 сезон (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Сусіди 4 сезон (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сусіди 4 сезон (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Сусіди 4 сезон (2021)