Дружина Робінзона всі серії

Мелодрама Дружина Робінзона  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
6 декабря 2021
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, мелодрама
Тривалість:
20 мин.

Серіал комедия, мелодрама «Дружина Робінзона »:

В однієї жінки сталася трагедія. Її чоловік колись пропав безвісти. Хоч труп і не знайдено, але чоловіка офіційно визнають мерцем. Дружина насилу змирилася з долею вдови. Але через деякий час з'ясувалося, що «Робінзон» потрапив на безлюдний острів і три роки намагався там вижити. Йому вдалося спростувати всі прогнози песимістів. Живого та практично здорового, його доставляють додому. Звісно, ​​його дружина рада. Але при цьому шокована. Адже вона вже зібралася грати весілля з другом «островітянина». Героїня заплуталася у своїх почуттях.

Вона щиро закохана в обох. І тільки зробити остаточний вибір не може. «Робінзон», який повернувся додому, не вважає, що колишня йому змінила. Чоловік хотів би продовжувати з нею стосунки та готовий поборотися за її серце. Два суперники розгортають за героїню справжню війну, наче дикуни. Колишні друзі миттєво перетворюються на заклятих ворогів. Красуня розуму не докладе, як їй поводитися в такій незвичайній ситуації. Кому ж у результаті дістанеться прекрасна жінка? Як далеко готові зайти супротивники у сутичці за кохану? Як змінився колишній чоловік героїні, провівши кілька років у екстремальних умовах дикої природи?

Серіал Дружина Робінзона 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Дружина Робінзона » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Дружина Робінзона 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дружина Робінзона всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дружина Робінзона онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дружина Робінзона (2021)