Беззахисне серце (2022) всі серії

Беззахисне серце (2022)" alt="Мелодрама Беззахисне серце (2022) дивитися онлайн в хорошій якості">
Добавлено:
4 серії
Премєра:
17 лютого 2022
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Беззахисне серце (2022)»:

У В'ячеслава продовжуються романтичні стосунки з Любою. Він божеволіє від своєї дівчини і хоче зробити їй пропозицію. Але мама нареченого вважає невістку непридатною для шлюбу – егоїстичною та зухвалою. Батько радить синові одружитися з Тетяною – добродушною, турботливою та скромною. Свекруха підлаштувала так, що В'ячеслав розійшовся з Любов'ю. А щоб не було так нудно і самотньо, зіграв весілля з Танею.

Але у чоловіка все ніяк не виходить із голови колишня. Одного разу він випадково дізнався про підступні інтриги мами. Незабаром оформив розлучення і повернувся до коханої. Тетяна змушена самостійно виховувати та утримувати дитину, про яку не повідомила дружину. Героїня почала стосунки з чоловіком, який прийняв її з малюком. Але все змінилося, коли В'ячеслав втратив роботу і потрапив на лікарняне ліжко. Він не може точно визначити, хто насправді його доля – Тетяна чи Люба. Герой не розуміє, чи варто повернутися до колишньої, чи між ними все закінчено. Та й Тетяні належить зробити найскладніший вибір у своєму житті. З одного боку, хочеться бути з чоловіком, який підтримав у важку годину. З іншого, з біологічним батьком своєї дитини, якій гармонійного розвитку потрібна повна сім'я.

Серіал Беззахисне серце (2022) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Беззахисне серце (2022)» онлайн всі серії

  • 40
Ви легально дивіться серіал Беззахисне серце (2022) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Беззахисне серце (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Беззахисне серце (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Беззахисне серце (2022)