Ляльковий будинок (2022) всі серії

Мелодрама Ляльковий будинок (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
13 лютого 2022
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Ляльковий будинок (2022)»:

Життя Ольги мчить під укіс. Чоловік Паша, якого дівчина дуже любила, загинув. Незабаром героїні стає відомо, що чоловік був їй невірним. Вдова довіряла йому, але найдорожчий чоловік виявився зрадником. Оля відчуває душевний біль. Свекруха, яку дівчина вважала мало не другою матір'ю, проганяє з дому невістку. А брат чоловіка мало не зґвалтував героїню. Перебуваючи на піку відчаю, вдова також дізнається про свою вагітність - останній сюрприз від Павла, який нині покійний. Майбутня мати вирішила не робити аборт. Вона переїхала до невеликого міста і порвала зв'язки з людьми, які асоціювалися з минулим.

Починається новий розділ у житті. Але піти від минулого так просто не вдасться. Свекрусі стало відомо про появу світ онуки від Паші. Стара має намір боротися за дитину. Сильний характер Оле необхідно зібрати волю в кулак і виграти в цій сутичці. Вона битиметься за щастя, за свого первістка, за нові стосунки з чоловіком. Чи винагородить доля вдову за численні випробування, які випали її? Які підступні тактичні маневри вигадала свекруха проти невістки? Як зміниться характер Ольги в ході подолання перешкод, що дісталися їй?

Серіал Ляльковий будинок (2022) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Ляльковий будинок (2022)» онлайн всі серії

  • 50
Серіал Ляльковий будинок (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ляльковий будинок (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Ляльковий будинок (2022)