Тіні старої шафи (2022) всі серії

Мелодрама Тіні старої шафи (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
22 лютого 2022
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Тіні старої шафи (2022)»:

У долі Ксенії виникли обставини, за яких для порятунку свого брата їй довелося піти працювати гувернанткою у котеджі багатого бізнесмена Павла. У неї освіта вчительки іноземних мов, але героїня змушена спуститися вниз кар'єрними сходами. Почавши виконання обов'язків на новому робочому місці, дипломований педагог опинилася в гнітючій обстановці. До неї негативно віднеслася Кіра, яка була сестрою Пашиною дружині, яка, на жаль, померла. Дочка глави сім'ї Глаша також скандалить зі своєю новою нянею навіть із найменших приводів.

А сам бізнесмен, у свою чергу, холодний, похмурий і цинічний. Ксюша бачить у ньому таємницю, яку підсвідомо хочеться розгадати. Спочатку Павло з ворожістю ставився до нової, їхні стосунки були дуже натягнутими. Але трохи пізніше Ксюша та її керівник почали потихеньку розтанути і навіть зближуватися. Служниця все більше переконується, що похмурість і закритість шефа є маскою, за якою прихований чарівний, душевний і цікавий чоловік. Між героями спалахує справжнє кохання. Але в них роману, що починається, з'являється чимало противників. Почуття Паші та Ксюші чекає серйозна перевірка.

Серіал Тіні старої шафи (2022) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Тіні старої шафи (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Тіні старої шафи (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тіні старої шафи (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Тіні старої шафи (2022)