Яр

Мелодрама Яр  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
26 апреля 2019
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Фільм криминал, мелодрама «Яр »:

Ксенія ніколи не бачила свою маму Ольгу, яка безслідно зникла двадцять років тому. Її вихованням займалися дідусь і бабуся, які замінили їй батьків. Всі ці роки дівчина була впевнена, що непутяща мати її покинула, а сама відправилася влаштовувати особисте життя. Але одного разу, поліцейські виявляють в яру похований зсувом автомобіль, всередині якого знаходилися останки матері Ксюші.

Страшна знахідка багато років перебувала під товщею землі, тому більшість доказів знищило час. Молодий слідчий Ілля, давно закоханий у героїню фільму «Яр», виявив у спотвореній машині велику суму грошей і пістолет ТТ. Ксюша намагається розгадати таємницю двадцятирічної давності і встановити справжню причину смерті мами. Але, несподівано з'являється небезпечний незнайомець, який всіма силами намагається позбутися від Ксенії...

Дивитися фільм «Яр » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Яр онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Яр дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Яр онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Яр (2019)